Uw Partner in de Herontwikkeling van Bedrijfspanden

Is uw bedrijfspand toe aan een nieuwe start? Wilt u uw verouderde of onderbenutte commerciële ruimte transformeren in een moderne en functionele omgeving die perfect past bij de eisen van de moderne zakenwereld? Brular Vastgoed staat voor u klaar!

Herontwikkeling van Bedrijfspanden

✔ Bewezen Erfgoed
✔ Aandacht voor Detail
✔ Creatieve Oplossingen
✔ Duurzaamheid voor de Toekomst


Creatieve Transformatie

Modernisering van Infrastructuur

Efficiënt Ruimtegebruik

Duurzaamheid en Energie-efficiëntie

Geen stress, geen gedoe

5/5

Welkom bij Brular Vastgoed: Uw Partner in de Herontwikkeling van Bedrijfspanden

Is uw bedrijfspand toe aan een nieuwe start? Wilt u uw verouderde of onderbenutte commerciële ruimte transformeren in een moderne en functionele omgeving die perfect past bij de eisen van de moderne zakenwereld? Brular Vastgoed staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het herontwikkelen van bedrijfspanden, waardoor u een frisse start kunt maken en de potentie van uw vastgoed volledig kunt benutten.

Onze Diensten:


Creatieve Transformatie:

Bij Brular Vastgoed geloven we in de kracht van creatieve herontwikkeling. Ons ervaren team van architecten, ontwerpers en vastgoedexperts werkt nauw met u samen om innovatieve en functionele ontwerpen te creëren die het karakter van uw pand versterken en tegelijkertijd aan de behoeften van moderne bedrijven voldoen.

Modernisering van Infrastructuur:


We begrijpen dat een succesvol bedrijf moderne infrastructuur vereist. We moderniseren elektrische systemen, HVAC-installaties, technologie-infrastructuur en andere essentiële aspecten om ervoor te zorgen dat uw ruimte klaar is voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Efficiënt Ruimtegebruik:

Het maximaliseren van ruimte is essentieel in de moderne zakenwereld. Ons ontwerpteam optimaliseert de indeling van uw pand om elke vierkante meter te benutten, waardoor u efficiënte werkplekken en multifunctionele ruimtes krijgt die aan al uw behoeften voldoen.

Duurzaamheid en Energie-efficiëntie:

We zetten ons in voor duurzame ontwikkeling. Onze herontwikkelingsprojecten omvatten energiezuinige oplossingen en milieuvriendelijke materialen om uw ecologische voetafdruk te verminderen en operationele kosten te verlagen.

Waarom Kiezen voor Brular Vastgoed?

✓ Bewezen Erfgoed: Ons team heeft een bewezen staat van dienst in het transformeren van bedrijfspanden in succesvolle zakelijke omgevingen.

✓ Aandacht voor Detail: We zijn toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige herontwikkelingsprojecten met oog voor elk detail.

✓ Creatieve Oplossingen: Onze experts brengen creativiteit en innovatie in elk project, waardoor unieke en functionele ruimtes ontstaan.

✓ Duurzaamheid voor de Toekomst: We streven naar duurzaamheid en energie-efficiëntie in al onze projecten, met het oog op een betere toekomst.

Klaar voor een Nieuwe Start?

Neem vandaag nog contact op met Brular Vastgoed en ontdek hoe wij uw verouderde of onderbenutte bedrijfspand kunnen transformeren in een moderne, functionele en aantrekkelijke zakelijke ruimte. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf.

Neem Contact Op | Bel Nu

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Panden in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw pand verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Wilt u een deskundige spreken?

Alle vastgoed activiteiten worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Roermond.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Onze populairste vastgoed diensten

Woning verkopen? Uw huis verkopen? Investeren in onroerend goed? Vastgoedadviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw aankoop of verkoop van onroerend goed.

Wij kopen alle typen huizen

Vastgoed verkopen? Wilt u uw huis verkopen? Investeren in vastgoed? Vastgoed adviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw vastgoed aan- of verkoop. Verkoop van Woning in verhuurde staat, Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen, Appartementen of boerderijen, Studentenwoningen, Huizen van alle jaartallen.

Meer informatie over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u graag meer informatie over de verkoop van woningen in de regio Venlo. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 0475-250 010. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via [email protected]

Voordelen

✔ Geen makelaarskosten
✔ Verzekerd van een marktconform bod!
✔ Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
✔ Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
✔ U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
✔ U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
✔ Indien nodig al binnen één week bij de notaris!

Vrijblijvend bod ontvangen

Ontvang vandaag nog geheel kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw pand in Venlo!


Werkwijze

1. Nadat u uw gegevens achter heeft gelaten wordt uw aanvraag in behandeling genomen.
2. Wij komen direct langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis.
3. U ontvangt binnen 24 uur een bod op maat
4. Wanneer beide partijen akkoord zijn ontvangt u de koopovereenkomst ter ondertekening
5. De overdracht vindt plaats bij de notaris op de door u gekozen datum van overdracht! De gelden ontvangt u vervolgens via de notaris direct op uw rekening.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Veelgestelde vragen over een verkoop van een huis

Overweegt u uw huis te verkopen, maar weet u niet of nu de juiste tijd is om uw huis te verkopen? Laat u gratis adviseren door onze vastgoed adviseur. Wellicht is het beter om te renoveren.

Uw huis nu verkopen kan heel slim zijn vanwege de krappe woningmarkt. Er is nu veel vraag naar woningen, terwijl het aanbod beperkt is. Het grote aantal woningzoekenden zorgt voor veel potentiële kopers voor uw huis.

U kunt uw huis te koop aanbieden bij een makelaar, maar als uw doel een snelle verkoop is, is het misschien beter om een investeerder te zoeken.

Met HuysVest kunt u een koopwoning financieren met crowdfunding of particuliere investeerders. De koper deelt zowel het risico als het rendement met de anderen die u helpen!

Wilt u graag meer weten over de opties om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen die dit u kan opleveren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Uw huis verkopen aan een opkoper: de voordelen
Een koper koopt vaak zonder voorbehoud en het aanbod is dus zeer betrouwbaar. Denk aan de bedenktijd van de koper (3 dagen), financiële voorbehouden (wel of geen hypotheek) en bouwkundige voorbehouden (bouwkundige keuring op gebreken).

Doe een gratis waardecheck. Het checken van de woningwaarde van jouw huis is geheel vrijblijvend. Je gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij je daar zelf toestemming voor geeft. De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

Wilt u uw huis verkopen maar er liever in blijven wonen? Bij HuysVest is het mogelijk om uw woning te verkopen en terug te huren. U kunt volledig zorgeloos in uw geliefde woning blijven wonen en heeft de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de overwaarde en aflossingen van de woning! 

Als u uw huis snel wilt verkopen, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. De snelste manier om van uw woning af te komen is deze te verkopen aan een makelaar/koper. Het voordeel is dat u de verkoop heel snel voor elkaar kunt krijgen, vaak binnen enkele dagen. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen hiervan? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Bij HuysVest worden geen kosten doorberekend aan de verkoper. Uw huis verkopen bij ons is dus geen onzeker & risicovol verkoopproces!  Het tarief dat een makelaar rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op € 3.514. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

Brular Vastgoed het vastgoedbedrijf dat huizen opkoopt. Wilt u een langdurig verkoopproces vermijden en uw huis zonder zorgen verkopen? Wij doen geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw woning.

Wij zijn landelijk actief, en ook daar buiten!

Van Den Helder tot Maastricht. U kunt dus in elke plaats in Nederland bij ons terecht voor de snelle verkoop van uw huis. Naast steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wij kopen ook meestal huizen in nabijgelegen steden als Maastricht, Eindhoven of Venlo. Maar ook met woningen in kleinere plaatsen als Weert of Sittard kunt u natuurlijk bij ons terecht. Alle soorten woningen en in alle staten.

Compare listings

Vergelijken
×