Duurzaam Vastgoed met Brular Vastgoed

Bij Brular Vastgoed omarmen we de toekomst door duurzaamheid centraal te stellen in al onze vastgoedactiviteiten. Onze diensten voor duurzaam vastgoed richten zich op het transformeren, renoveren en beheren van eigendommen met een sterke focus op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het creƫren van gezonde en milieuvriendelijke leefomgevingen.

Duurzaam Vastgoed Advies

✔ Energie-efficiĆ«nte Transformatie
✔ Groene Technologie Integratie
✔ Duurzaam Renoveren
✔ Duurzaam Beheer


Ervaring en Expertise

Persoonlijke Aanpak

Marketingmogelijkheden

Rendementsgericht

Geen stress, geen gedoe

5/5

Duurzaam Vastgoed met Brular Vastgoed

Bij Brular Vastgoed omarmen we de toekomst door duurzaamheid centraal te stellen in al onze vastgoedactiviteiten. Onze diensten voor duurzaam vastgoed richten zich op het transformeren, renoveren en beheren van eigendommen met een sterke focus op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het creƫren van gezonde en milieuvriendelijke leefomgevingen.

Onze Duurzame Diensten:

Energie-efficiƫnte Transformatie:

Wij transformeren bestaande gebouwen in energiezuinige ruimtes door middel van strategische ontwerp- en bouwmethoden. Onze experts identificeren kritische energieverliespunten en implementeren oplossingen om het energieverbruik te minimaliseren.

Groene Technologie Integratie:

Brular Vastgoed omarmt innovatieve groene technologieƫn om uw vastgoed milieuvriendelijker te maken. Van zonne-energiesystemen tot regenwateropvang, we integreren duurzame oplossingen die de ecologische impact verminderen en kostenbesparingen opleveren.

Duurzaam Renoveren:

Onze renovatie-experts richten zich op het moderniseren van panden met behoud van duurzaamheid. We gebruiken gerecyclede materialen, lage-VOC verven en andere milieuvriendelijke opties om ervoor te zorgen dat uw renovatie niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook respectvol voor de planeet.

Duurzaam Beheer:

Onze beheerdiensten omvatten een holistische benadering van duurzaamheid. We zorgen ervoor dat uw vastgoed optimaal presteert op het gebied van energie-efficiƫntie, waterbeheer en afvalvermindering, wat resulteert in een gezondere leefomgeving en kostenbesparingen op lange termijn.

Onze Duurzame Meerwaarde:

āœ“ Eco-bewust Ontwerp: Onze ontwerpen combineren esthetiek en duurzaamheid, met aandacht voor milieuvriendelijke materialen en ruimtelijk gebruik.

āœ“ Expertise in Groene Technologie: We zijn bekwaam in het integreren van geavanceerde groene technologieĆ«n die de duurzaamheid van uw vastgoed maximaliseren.

āœ“ Certificering en Normen: We zijn goed thuis in diverse duurzaamheidscertificeringen en normen, en zorgen ervoor dat uw project aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden voldoet.

Streef naar Een Duurzame Toekomst met Brular Vastgoed

Neem vandaag nog contact op met Brular Vastgoed en ontdek hoe onze duurzame vastgoeddiensten kunnen bijdragen aan een milieubewuste toekomst voor uw vastgoedinvesteringen.

Ontdek Onze Projecten | Neem Contact Op | Bel Nu

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euroā€™s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Wilt u een deskundige spreken?

Alle vastgoed activiteiten worden gecoƶrdineerd vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Roermond.

Duurzaam Vastgoed Advies

✔ Energie-efficiĆ«nte Transformatie
✔ Groene Technologie Integratie
✔ Duurzaam Renoveren
✔ Duurzaam Beheer


Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiƫle koopakte wordt opgesteld

Onze populairste vastgoed diensten

Woning verkopen? Uw huis verkopen? Investeren in onroerend goed? Vastgoedadviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw aankoop of verkoop van onroerend goed.

Wij kopen alle typen huizen

Vastgoed verkopen? Wilt u uw huis verkopen? Investeren in vastgoed? Vastgoed adviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw vastgoed aan- of verkoop. Verkoop van Woning in verhuurde staat, Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen, Appartementen of boerderijen, Studentenwoningen, Huizen van alle jaartallen.

Meer informatie over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u graag meer informatie over de verkoop van woningen in de regio Venlo. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 0475-250 010. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via [email protected]

Voordelen

✔ Geen makelaarskosten
✔ Verzekerd van een marktconform bod!
✔ Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
✔ Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
✔ U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
✔ U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
✔ Indien nodig al binnen Ć©Ć©n week bij de notaris!

Vrijblijvend bod ontvangen

Ontvang vandaag nog geheel kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw pand in Venlo!


Werkwijze

1. Nadat u uw gegevens achter heeft gelaten wordt uw aanvraag in behandeling genomen.
2. Wij komen direct langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis.
3. U ontvangt binnen 24 uur een bod op maat
4. Wanneer beide partijen akkoord zijn ontvangt u de koopovereenkomst ter ondertekening
5. De overdracht vindt plaats bij de notaris op de door u gekozen datum van overdracht! De gelden ontvangt u vervolgens via de notaris direct op uw rekening.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiƫle koopakte wordt opgesteld

Veelgestelde vragen over een verkoop van een huis

Overweegt u uw huis te verkopen, maar weet u niet of nu de juiste tijd is om uw huis te verkopen? Laat u gratis adviseren door onze vastgoed adviseur. Wellicht is het beter om te renoveren.

Uw huis nu verkopen kan heel slim zijn vanwege de krappe woningmarkt. Er is nu veel vraag naar woningen, terwijl het aanbod beperkt is. Het grote aantal woningzoekenden zorgt voor veel potentiƫle kopers voor uw huis.

U kunt uw huis te koop aanbieden bij een makelaar, maar als uw doel een snelle verkoop is, is het misschien beter om een investeerder te zoeken.

Met HuysVest kunt u een koopwoning financieren met crowdfunding of particuliere investeerders. De koper deelt zowel het risico als het rendement met de anderen die u helpen!

Wilt u graag meer weten over de opties om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen die dit u kan opleveren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Uw huis verkopen aan een opkoper: de voordelen
Een koper koopt vaak zonder voorbehoud en het aanbod is dus zeer betrouwbaar. Denk aan de bedenktijd van de koper (3 dagen), financiƫle voorbehouden (wel of geen hypotheek) en bouwkundige voorbehouden (bouwkundige keuring op gebreken).

Doe een gratis waardecheck. Het checken van de woningwaarde van jouw huis is geheel vrijblijvend. Je gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij je daar zelf toestemming voor geeft. De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

Wilt u uw huis verkopen maar er liever in blijven wonen? Bij HuysVest is het mogelijk om uw woning te verkopen en terug te huren. U kunt volledig zorgeloos in uw geliefde woning blijven wonen en heeft de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de overwaarde en aflossingen van de woning!Ā 

Als u uw huis snel wilt verkopen, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. De snelste manier om van uw woning af te komen is deze te verkopen aan een makelaar/koper. Het voordeel is dat u de verkoop heel snel voor elkaar kunt krijgen, vaak binnen enkele dagen. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen hiervan? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Bij Brular worden geen kosten doorberekend aan de verkoper. Uw huis verkopen bij ons is dus geen onzeker & risicovol verkoopproces!Ā  Het tarief dat een makelaar rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op ā‚¬Ā 3.514. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

HuysVest Vastgoed het vastgoedbedrijf dat huizen opkoopt. Wilt u een langdurig verkoopproces vermijden en uw huis zonder zorgen verkopen? Wij doen geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw woning.

Wij zijn landelijk actief, en ook daar buiten!

Van Den Helder tot Maastricht. U kunt dus in elke plaats in Nederland bij ons terecht voor de snelle verkoop van uw huis. Naast steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wij kopen ook meestal huizen in nabijgelegen steden als Maastricht, Eindhoven of Venlo. Maar ook met woningen in kleinere plaatsen als Weert of Sittard kunt u natuurlijk bij ons terecht. Alle soorten woningen en in alle staten.

Compare listings

Vergelijken
×